Inschrijfformulier

We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt! Vul hieronder je basisgegevens in, en via mail ontvang je een pdf die je na invullen naar ons kunt mailen. Totdat wij een nette digitale infrastructuur hebben neergezet verzamelen we hier geen persoonsgegevens die bij een datalek tot problemen kunnen leiden.

Wat moet ik doen?

Vul de ontvangen pdf in en mail deze secretaris@nlosf.nl. Je ontvangt dan binnen twee weken een betaallink via sms. De datum van betaling is de start van je lidmaatschap dat één jaar geldig is.

Zit ik ergens aan vast?

Met je betaling is het volledige bedrag voor een jaar lidmaatschap betaald. Er is geen optie om voor een kortere periode een lidmaatschap af te sluiten. Na afloop van het jaar wordt het lidmaatschap NIET automatisch verlengt: je krijgt een bericht met de vraag of je nog een jaar lid wilt blijven.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

De ondertekende PDF geldt als het bewijs van je lidmaatschap en wordt bewaart. Jouw noodcontact houden wij achter de hand voor als er iets gebeurt tijdens een race. Dit staat in een beveiligde omgeving opgeslagen en is alleen toegankelijk voor het bestuur. Je emailadres wordt niet gebruikt voor automatische mails, nieuwsbrieven of promotie-acties.. Je ontvangt alleen belangrijke informatie die invloed heeft op je lidmaatschap.